top of page
webb_turkosstruktur.webp

annonsera i sociala medier

Allt fler företag väljer att gå över till digital marknadsföring eftersom det är kostnadseffektivt. Det bästa av allt är att ditt företag kan lägga pengarna på exakt rätt kundgrupp, deras specifika intressen och geografiska plats. Det är även mer pricksäkert än traditionell marknadsföring. Du får även bättre koll på vilka dina kunder är och hur de faktiskt interagerar med ditt varumärke. 

Portfolio-34_edited_edited_edited.png

bygg relationer

Visa vilka ni är och vad ni står för. Locka nya kundgrupper att interagera med varumärket.

Portfolio-56_edited.png

lansera nyheter

Berätta för världen om heta nyheter eller något ni är riktigt stolta över.

Portfolio-06_edited.png

driv trafik

Få fler besökare till hemsida eller e-handel för att öka försäljningen online.

Portfolio-48_edited.png

få fler bokningar

Öka försäljningen av produkter eller tjänster på hemsida eller sociala medier.

Annonseringsbyrån Choklad sociala medier Karlstad

Nå fram till dina kunder före dina konkurrenter
 
Idag är konkurrensen stor! Med annonsering behåller du en stark varumärkesidentitet som dina kunder väljer före dina konkurrenter. Möjligheten att synas i annonser finns i alla stora sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, Google Ads och Youtube. Via Google Sök kan ditt företag hamna högre upp i sökresultaten.

Fredric smartphone.webp
webb_turkosstruktur.webp

vi hjälper dig att ta fram material att annonsera med

Förutom att planera, hantera och följa upp annonser kan vi även producera det material du behöver för att få riktigt snygga, proffsiga och effektiva annonser som faktiskt fungerar. Helt anpassade för samtliga sociala medier. Kolla in hur vi skapar content för sociala medier här!
 

Google Ads closeup.webp

Vill du maximera synligheten?
 
Att satsa på sociala medier kan ibland medföra en bredare utveckling av det befintliga varumärket. Därför har vi flera samarbetspartners som sträcker sig utanför ramarna av sociala medier. Webbutveckling, SEO, animation, illustration eller stora film- och fotoproduktioner som kräver fler filmare eller fotografer. Om ni har detta i tankarna, tveka inte att kontakta oss.

bottom of page