top of page
webb_turkostpappermörkare.webp

hitta rätt strategi

Vi brinner för att hjälpa företag och organisationer att hitta balans i det dagliga arbetet med sociala medier. Ta hjälp av oss för att hitta rätt strategi som blir effektiv och hållbar över tid, så att du kan prioritera ditt viktiga arbete i företaget.

Fredric_visitkortochlaptop.webp

Utbildning och startpaket

Har ditt företag redan resurser för att skapa eget innehåll i sociala medier men saknar en fungerande strategi? Vi kompletterar ditt företag genom att ta fram en komplett strategi åt dig och dina kollegor. Vi utgår alltid från var ni står idag, er kunskapsnivå och vilka resultat ni vill se i framtiden. Vi kan utbilda er inom ett flertal områden i sociala medier eller ta fram ett startpaket med content och mallar som ni kan använda över tid.

Content management
 
Låt oss sköta jobbet! Spara tid och energi genom att anlita oss som content manager till ditt företag över tid. Vi tar fram en fullständig strategi och marknadsplan efter företagets värden och mål. Vi producerar och publicerar content relbundet som engagerar, säljer och bygger relationer med dina kunder. Prioritera dina åtaganden och se hur dina sociala medier-konton säljer, engagerar och växer i bakgrunden.

Laptop_kaffe på vitt bord.webp

content

Behöver du hjälp med kreativa produktioner till företagets sociala medier? Kolla in hur vi har hjälpt andra företag med content här.

annonsering

Behöver ditt företag hjälp med att annonsera produkter eller tjänster i sociala medier? Läs mer om hur vi arbetar med annonsering i sociala medier här.

bottom of page