top of page
Laptop_kaffe på vitt bord.webp

Den enklare byrån med fokus på sociala medier.

Annonseringsbyrån Choklad sociala medier Karlstad

en helhetslösning

Vi tycker att sociala medier och marknadsföring ska vara enkelt för ditt företag och lättsmält för dina kunder. Därför har vi en kostnadseffektiv helhetslösning för ditt företag i sociala medier som betyder mer synlighet för ditt varumärke och mer tid för dig till verksamheten.

Ditt helt egna sociala medier-team

 

Tillsammans har vi många års erfarenhet och bred kunskap inom digital kommunikation. Du kan anlita oss som din helt egna marknadsföringspartner med fokus på sociala medier. Låt oss sköta jobbet och frigör tiden till dina viktigaste prioriteringar.

Manda och Fredric visar.webp
Fredric smartphone.webp

Förenkla ditt arbete i vardagen

 

Vår drivkraft är att förenkla vardagen för framtidens organisationer och entreprenörer genom att ta fram en mer effektiv och hållbar strategi i arbetet med sociala medier. Allt från enklare utbildningar till större projekt som sträcker sig över tid. Vi anpassar oss efter dig och vad ditt företag behöver!

Manda profilbild_edited.png

vårt arbetsområde

Vi utgår från Karlstad men eftersom vi är placerade mitt i Sverige kan vi enkelt ta oss till kringliggande städer för content-produktion. Vi kan enkelt hjälpa företag på distans med digitala uppdrag.

Fredric skrivbord.webp

Fredric Syrén

  • Projektledning

  • Strategisk kommunikation

  • Annonshantering & rapportering

  • Copywriting

  fredric@abchoklad.se

  073-65 65 733

Manda skrivbord.webp

Manda Olsson

  • Filmproduktion

  • Fotografering

  • Musik- och ljudproduktion

  • UGC marknadsföring

  manda@abchoklad.se

  073-89 49 153

digital annonsering

Digital annonsering handlar inte längre bara om att visa upp en produkt eller tjänst. Fokuset ligger på att bygga autentiska relationer mellan företag och kunder. Oavsett om dina kunder befinner sig på Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn, Google eller Youtube ser vi till att du visar din bästa sida där!

 

Är det dags för er att öka synligheten i sociala medier?

webb_chokladswirl.webp

kontakta oss!

073 65 65 733

webb_vitpapperstruktur.webp

stort projekt på gång?

Att satsa på sociala medier kan ibland medföra en bredare utveckling av det befintliga varumärket. Därför har vi flera samarbetspartners i ett brett område för att kunna komplettera arbetet utanför ramarna av sociala medier. Webbutveckling, SEO, animation, illustration eller större film- och fotoproduktioner som kräver fler filmare eller fotografer. Om ni har detta i tankarna, tveka inte att kontakta oss för en konsultation.

bottom of page